Peter Bouw portret

Createur van unieke buitenruimtes

Peter Bouw

Peter Bouw is een echte buitenvisionair. Als tuinarchitect weet hij van iedere tuin een waar paradijs te maken. Peter is een vakman. Met een oog voor detail en een visie voor iedere tuin creëert hij buitenbelevingen om van te genieten. Peter laat binnen en buiten samenvloeien tot één geheel. Net als natuur en architectuur.

Afleveringen Het Team
×
Ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot realisatie

Tuinarchitectuur

Bij het ontwerpen van tuinen houdt Peter Bouw rekening met alles. Met een slim beplantingsplan, een uitgedacht lijnenspel en een unieke visie, creëert Peter buitenruimtes om in te genieten. Want de mens staat in zijn ontwerpen altijd centraal. Met zijn prijswinnende tuinontwerpen weet Peter iedere tuin naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de creaties van Peter Bouw? Bekijk hier alle afleveringen van Het Goede Buitenleven!

Bekijk de afleveringen

Architectonische Tuinontwerpen

Architectonisch tuinontwerpen

BURO Buiten

Benieuwd naar alle creaties van Peter Bouw? Of zelf ook een exclusieve en unieke buitenruimte? Peter Bouw is grondlegger en drijvende kracht achter BURO Buiten. Samen met zijn team creëert Peter een buitenbeleving waar de mens centraal staat. Zijn designs zijn niet alleen bijzonder mooi, maar sluiten ook naadloos aan op de behoefte, wensen en stijl van de bewoner. Zo geeft BURO Buiten iedere tuin een WAUW-factor!

BURO BUITEN

De ultieme buitenbeleving

Aflevering

Alles over de ultieme buitenbeleving

In Het Goede Buitenleven komen alle facetten van de ultieme buitenbeleving aan bod. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De locatie en het ontwerp
  • Beplanting en biodiversiteit
  • Verbinding binnen- en buiten
  • Outdoor cooking
  • Tuinverlichting
  • Privacy en beveiliging
  • Tuinmeubelen
  • Wellness en zwemvijvers

Bekijk de afleveringen

Onze blogs

Onze blogs

Wil je alle ins- en outs weten rondom Het Goede Buitenleven, onze prachtige projecten en onze teamleden? Neem dan vlug een kijkje op onze blogpagina en mis niks.

Lees onze blogs