Team Het Goede Buitenleven

Het Goede Buitenleven

Het team

Het team van Het Goede Buitenleven neemt je elke zondag mee in de ultieme buitenbeleving. Genieten van het goede leven, van de ultieme groenbeleving en van exclusieve tuinarchitectuur. Laat twee outdoor-iconen je inspireren. Buitenvisionair en tuinarchitect Peter Bouw laat je de mooiste en meest unieke buitenruimtes zien en outdoorchef Jeremy Vermolen bereidt de lekkerste maaltijden.

Beijk afleveringen
×
Architectonische Tuinontwerpen

Tuinarchitect en buitenvisionair

Peter Bouw

Peter Bouw creëert al meer dan 20 jaar de meest unieke en exclusieve buitenruimtes. Van villatuin tot stadstuin. En van dakterras tot landgoed. Met een slim beplantingsplan, unieke vormgeving en duurzame materialen Hij is een echte buiten visionair en verzorgt architectonische tuinontwerpen. Altijd met de ideale zichtlijnen. In Het Goede Buitenleven inspireert hij je met architectonische tuinontwerpen, ideale zichtlijnen en groen volumes. En hij geeft een hoop goede tips!

 

Jeremy Vermolen

BBQ- en outdoorchef

Jeremy Vermolen

Elke aflevering bereidt BBQ- en outdoorchef Jeremy Vermolen zijn culinaire steentje bij. Hij creëert de lekkerste maaltijden met vlees, vis of vegetarisch! Altijd volledig afgestemd op het thema van de week. Geef Jeremy een BBQ en hij maakt van iedere maaltijd een feestje. Echt vakmanschap. En daar geniet het team van Het Goede Buitenleven elke week weer van. Het outdoor-diner dat Jeremy gedurende de aflevering bereid kun je thuis namaken met de recepten bij de afleveringen!

De ultieme buitenbeleving

Aflevering

Alles over de ultieme buitenbeleving

In Het Goede Buitenleven komen alle facetten van de ultieme buitenbeleving aan bod. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De locatie en het ontwerp
  • Beplanting en biodiversiteit
  • Privacy en beveiliging
  • Verbinding binnen- en buiten
  • Zwembaden en zwemvijvers
  • Buitenkeukens
  • Tuinverlichting
  • Kunst

Bekijk de afleveringen

Onze blogs

Onze blogs

Wil je alle ins- en outs weten rondom Het Goede Buitenleven, onze prachtige projecten en onze teamleden? Neem dan vlug een kijkje op onze blogpagina en mis niks.

Lees onze blogs