Unieke buitenbeleving

De unieke buitenbeleving

Het Goede Buitenleven

In Het Goede Buitenleven neemt buitenvisionair en tuinarchitect Peter Bouw de kijker mee in alles over outdoor-lifestyle. Genieten van buiten zijn, de beleving van groen, outdoor cooking én de laatste outdoor trends. Geniet mee van de mooiste en meest exclusieve tuinen. Vanaf 23 april elke zondag om 17:00 op RTL4.

Peter Bouw Het Team
×

Het Goede Buitenleven

In Het Goede Buitenleven staat alles over outdoor lifestyle centraal

Outdoor lifestyle centraal

Groene architectuur

Tuin- en landschapsarchitectuur

Buitengewone tuinen

In Het Goede Buitenleven word je meegenomen door Peter Bouw in sfeervolle én functionele buitenbelevingen. De meest exclusieve tuinen met buitengewone tuinarchitectuur komen voorbij. Via bijzondere tochten door de mooiste tuinen, parken en buitengelegenheden laat Peter zien wat er allemaal komt kijken bij het creëren van de ultieme buitenbeleving waarin de mens centraal staat. Hoe zijn stijl en functionaliteit samengebracht? Met welke elementen is de sfeer benadrukt? Welke technieken zijn er gebruikt? Ontdek iets nieuws, elke zondag!

Over Peter Bouw

Genieten van uw tuin

Outdoor cooking

Een culinaire verrassing

Bij de ultieme outdoor lifestyle hoort natuurlijk ook outdoor cooking. Niemand minder dan dé bekendste BBQ- en outdoorchef Niels Runderkamp zorgt elke week voor een culinaire verrassing. Niels bereidt in Het Goede Buitenleven maaltijden die aansluiten op het thema van de week. Zo bereidt hij hoogwaardige stukken vlees, grilt hij heerlijke vis en serveert hij de beste vega-maaltijden. Mét bijpassende en bijzondere wijn. Dat is nog eens genieten!

Ontmoet het team

De ultieme buitenbeleving

Aflevering

Alles over de ultieme buitenbeleving

In Het Goede Buitenleven komen alle facetten van de ultieme buitenbeleving aan bod. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De locatie en het ontwerp
  • Beplanting en biodiversiteit
  • Verbinding binnen- en buiten
  • Outdoor cooking
  • Tuinverlichting
  • Privacy en beveiliging
  • Tuinmeubelen
  • Wellness en zwemvijvers

Bekijk de afleveringen

Onze blogs

Onze blogs

Wil je alle ins- en outs weten rondom Het Goede Buitenleven, onze prachtige projecten en onze teamleden? Neem dan vlug een kijkje op onze blogpagina en mis niks.

Lees onze blogs